.somewhere over the rainbow.

kertomuksia pienten ihmisten suurista kokemuksista.

torstaina, tammikuuta 18, 2007

ollaan me oikeesti ihan reippaita...

...vaikka siivoja kävikin hoitamassa meidän kämpän eilen kuntoon. Ollaan tosiaan oltu jo reilu kolme viikkoa penangilla putkeen. Viimeistään nyt on aika päästä liikkumaan johonkin. Eli siis nokka kohti Taman Negaran viidakkoa. Noista Teron juhlistahan on siis jo kulunut se reilu kaksi viikkoa. Koska jostain kumman syystä se mopo karkasi silloin käsistä ja parkkeerasi ruutuun, jossa luki juhlikaa saatana, päätimme laittaa skarpimman vaihteen päälle. Emme ole siis puolloon kajonneet kahteen viikkoon ja aktiviteetti kimara jatkuu kokoviikonlopun mittaisella vaelluksella, joka pitää meidät edelleen kaidalla tiellä. Emme tosiaan tuota malariakuuria "ehtineet" ottaa, joten saimme viidakkoon ennestään kuumottavaan ilmapiiriin lisäksi pienen lisämomentin. Ostettiin kyllä jättipuollo OFF:ia. Eiköhän ne mäkäräiset sillä pysy poissa. Oon kaksi päivää ravannut ostoskeskusissa ettimässä kuteita vaellukselle. Löyty. Ekanapäivänä meinas pää seota ja sokaistuin kaikkien trendivaateliikkeiden edessä. Kotiin tullessani huomasin ostaneeni hirveesti kamaa eikä mikään liittynyt suoranaisesti trekkailuun. Noh.. tytöt käy shoppailemassa kun on tulossa jotain kivoja bileitä ja pojat sit kun on viidakkoreissu tiedossa.

Meidän sukelluskurssin ope oli aika lepposa malesialais jamppa, joka kylläkin unohteli aika paljon asiota, mutta kurssin se veti hyvin. Onohti se siinä sivussa aina jotain harjoituksiakin joita sen piti meille veden alla vetää. Ei haittaa nyt ollaan sukkelluksen open padi mastereita. Todellisuudessa se tarkoittaa sitä että saadaan sukeltaa kaksin 18 metriin. Käytännössä homma menée kuitenkin niin että meillä on aina dive masteri mukana sukelluksilla, joka tuntee ja näyttää oman laguuninsa ihmeet.

Golffiakin ehdittiin käydä pelaamassa näiden kuluneiden viikkojen aikana koulun kentällä. Eihän siitä mitään tullut ainakaan mun osalta. Terohan on tuon maagisen green gard koulutuksen on saanut, joten näin hänen löyvän muutaman oikein mainion swingin. Mun pallot pomppi vähän mihin sattu enkä muutenkaan oikein saanut kipinää kyseiseen harrasrukseen, vaikka kuinka yritin. Ei tarvi viheriölle enään astella.

Koulustakin voisin, jotain mainita ollaanhan me tännä kuitenkin opiskelureissu nimikkeellä lähdetty. Kurssit, jotka minulla on: Bahasa Malaysia(Malesian kielen perusteet), Culture of nusantara(Malesian, Indonesian, Singaporen, Thaimaan ja Philippiineiden kullttuuria opetava kurssi.), Spoken English(Höpötellään englantia) ja Basic acting(Nimi kertoo jo kaiken). Kursseista ei ole mitään erikoista mainittavaa vielä. Tehdään sellainen summary niistä sitten, kun ne rupee oleen loppusuoralla. Bahasa Malaysian opettaja vaikuttaa pojalta, joka tykkää pojista ja se puhu mulle iljettävän limaisesti siitä kuinka se tykkää mun parrasta.

Mä meen nyt pakkaan viidakkokamat. Mitä ihmettä sinne tarvii ottaa mukaan?

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

miten osasit ite pakata? mukana varmaan vain kalsarit ja bolot...hih

23/1/07 00:12  

Lähetä kommentti

<< Home