.somewhere over the rainbow.

kertomuksia pienten ihmisten suurista kokemuksista.

keskiviikkona, joulukuuta 06, 2006

Bangkok summary + penang feelings

Ollaan nyt siis saavuttu penangille ja vuokrattu kämppä e-park nimisestä asuntokopleksista. Asunnolla on kokoa noin 100 neliöö sisältäen keittiön, olohuoneen kolme makuuhuonetta, kaksi vessaa ja suihkua ja kaksi parveketta. Partsilta näkyy meri ja uima-allasalue(kuvassa)->kohtuu hieno sellainen näin vuokratalokompleksiin nähden. Käytiin tänään ekaa kertaa ajalemassa ostamillamme mopoilla ja jouduttiin heti ratsiaan :O). Pienen kuulustelun jälkeen päästiin jatkamaan matkaa vaikka mopot ei oo vielä edes meidän nimissä. Noh.. Penagista lisää myöhemmin, mutta pienen summaryn Bangkokista voisin tähän kirjoittaa, kun ei sitten myöhemmin muista kuitenkaan.

Bangkokkiin on hyvä välietappi matkaajalle, joka haluaa reissata aasiassa. Sieltä on hyvät yhteydet kaikkialle Aasiaan. Ja halpoja hostelleja on liianlkin paljon. Lisäksi sieltä voit ostaa halvalla lähes mitä tahansa, vaikka tutkinto todistukset lääkärin koulutuksesta tai USA:n kansalaisuuden. Nämä ostokset voit tehdä Khao san roadilla. Khao san road on mesta, jossa näkyy eniten länkkäreitä koko kaupungissa. Se eroaa kuitenkin normaaleista turistirysistä, jollain kummallisella tavalla, jonka takia suosittelen siellä käymistä. Tällä kadulla söimme myös jotain toukkia ja heinäsirkkaa liikkuvasta katukeittiö kärrystä->Postiivinen makulämys yllätys! On bangkokissa niitä temppeli-wat nähtävyyksiäkin, mutta ne jäi meiltä vähän sivuun, kun totesimme että ne näkee postikorteista ja muista valokuvistakin. Itse bangkokin hälinä ja ihmisten määrä on yksi hyvä nähtävyys, jota ei tosin jaksa kovin kauaa, mikäli ei ole todellinen suurkaupunki ihmimen, joka tykkää olla kuumassa , mutta ei rannalla. Siellä on siis todella kuuma, mutta uimaan ja rannalle ei pääse(Paitsi jos haluaa tuhlata rahansa ökyhotelliin), eikä aurinko varsinaisesti paista mihinkään kun koko ajan ollaan jossain talojen välissä tai taivas on muuten vaan harmaan utuinen. Bangkok on siitä huono kaupunki tutustua että sen keskustaksi voidaan luokitella alue, jonka koko on about 30km*30km ja sitä pitäisi sitten seilata ristiin rastiin. Vaatii paljon aikaa, mutta ei siellä jaksa olla niin kauaa. Summa summaarun= Hyvä shoppailla, juhlia ja syödä(hyviä nuudelimestoja ja katukojuja löytyy, joka nurkalta). Älä mene sinne viikkoa pitemmäksi aikaa kerrallaan.

Nämä oli siis Nikon mielipiteet bangkokista, sanon terolle että lisää tai kertoo eriävän mielipiteen bangkoksita blogille, jos niitä löytyy.

Ps. Kaikki aasialaiset nauraa meille, kun meillä on niiden mielestä niin hassut parrat :)

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

ihan kiva kämppä teillä siellä. paljos te muuten maksatte vuokraa siitä? täällä vaan säät lämpenee ja millit nousee maan pinnasta. nauttikaa siis asianmukaisesta säästä. paljos siellä on lämmintä?

8/12/06 17:42  
Blogger tero. said...

vuokra on yhteensä suunnilleen 235 ?/kk. ihan sopivasti. lämmintä on päivisin suunnilleen 33 astetta, suunnilleen aina kuitenkin yli 30. ihan sopivasti.

koitan saada vähän kuvia lähiaikoina.

9/12/06 22:33  

Lähetä kommentti

<< Home