.somewhere over the rainbow.

kertomuksia pienten ihmisten suurista kokemuksista.

keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua.

Jaahas. Aika se vaan rientää.

5.1. oli synttärit. Minun. Melko hyvät sellaiset. Oli ihmisiä monta, Nikon kännilaskujen mukaan jotain 70. Sain lahjaksi kauan himoitsemani Playstation Kakkosen. Syy miksi sitä olen himoinnut on Guitar Hero.birthday boy. Nyt on enää se ongelma että en ole saanut sitä GH:ta (oikeastaan himoitsen enemmän Guitar Hero kakkosta) käsiini mistään. Tai itse peli kyllä löytyy, mutta sitä kitaraa ei. Väittävät että ei Malesiasta sitä löytyisi, ehkä hyvällä säkällä Kuala Lumpurista. Singaporestakin voisi löytyä. No, toivotaan että jostain. En oo muuten nähnyt yhtäkään alkuperäistä peliä täällä myynnissä, kaikki on piraatteja. Näin ollen jouduin viemään Pleikkarin modattavaksi eilen, huomenna pitäis se saada.

Synttäreistä vielä. Ne oli siis perjantaina virallisesti. Syötiin kakkua ja laulettiin, sitten mentiin baariin. No ehkä se kakun syöminen ja laulaminen jäi vähän vähemmälle.juhlahumu. Tultiin baarista ja normaaliin tapaan jatkettiin juomista. Jotenkin onnistuin siinä illan (aamuyön) mittaan rikkomaan ketsuppipullon lattialle. Kämppä oli muutenkin melko karseassa kunnossa, lasinsiruja joka puolella ja lattiat vähän helvetin paskaset. No lauantaiaamuna (päivällä vähän ennen yhtä) siinä sitten hämmästyksekseni heräsin olohuoneen sohvalta ympäripäissäni.juhlat jatkuu. Eihän se auta hyvää humalaa hukata, joten päätettiin yksissä tuumin tuhota tequilapullon loput ja hakea täyttöä lähikaupasta. Siitä alkoikin sitten tähän mennessä tämän reissun oudoin päivä. Ei sillon kai mitään hirveen outoo tapahtunut, mutta olo oli todella outo koko päivän. Liekö Kuningas Alkoholilla ollut osuutta asiaan, tiedäpä tuota. Nojoo kuitenkin hauskaa oli ja kaikkea tapahtui. Eteenpäin.

Viime perjantaista maanantaihin käytiin sukelluskurssi, mikä oli oikein hieno kokemus. Perjantai ja lauantai käytiin teorioita ja allasosioita, sunnuntaina ja maanantaina päästiin ihan mereen. Tehtiin yhteensä neljä sukellusta Pulau Payarilla. Nähtiin mm. helvetin iso barracuda, Mustafa.. . . Se asuu yhen laiturin alla, on muistaakseni 11 tai 12 vuotta vanha, reilu 1,5 metrinen paskiainen ilkeän näköisillä hampailla varustettuna. Ihan lepposa kaveri vaikka ei siltä näyttänytkään. Sitten nähtiin ainakin titaaniliipasimia (titan trigger), lepakkokaloja (batfish), öö akvaariokaloja erilaisia (aquarium fish) ja pari haita. Tehtiin 16 metrin syvyydessä semmonen setti että sukellusopettaja veti kuolleen kalan hihasta, että saatiin pari haita siihen pörräämään, ja sitten piti ottaa sukellusmaski pois ja hengittää minuutti silmät kiinni haiden pörrätessä ympärillä. No ne oli oikeesti jotain pieniä, ehkä 1,5 m, riuttahaita jotka ei tee mitään pahaa millekään, että ei siinä oikeesti mitään.

Alunperin oli tarkoitus lähteä tänä viikonloppuna johonkin Thaimaan saarelle sukeltamaan, mutta koska sain sukelluskurssista muistona molempiin korviin tulehduksen, täytyi tämä jättää välistä. Tästä sisuuntuneena päätettiin lähteä viidakkoon vaeltamaan. Eli huomenna olisi tarkoitus lähteä Taman Negaran viidakkoon, joka on muuten maailman vanhin viidakko, 3 päivän 2 yön vaellukselle. Eli yövytään viidakossa hämähäkkien, iilimatojen, villieläinten, moskiittojen ja muitten runkkareitten kanssa. Ja koska ollaan niin helvetin kovia jätkiä, ei edes oteta malariapillereitä. No oltais me otettu muuten, mutta kun niitä ois pitäny ottaa viikko etukäteen jos niistä ois halunnu jotain hyötyä irti. Ei sitten.

Niin, varattiin liput Balille mid-term breakille. Mid-term break kestää viikon, mutta päätettiin ottaa vähän lisäaikaa siihen, että ehditään katsastamaan paikka kunnolla. Eli lähdetään 9.2. liikkumaan Balille päin. Takasin tullaan Kuala Lumpuriin 23.2. ja käydään siinä katsomassa Musen keikka 25.2. jonka jälkeen takas Penangille.

Lisäsin muuten noihin joihinkin (vai oliko se vaan yhteen, en muista) vanhoihin postauksiin kuvia. Katsokaa jos jaksatte.

Voimaa, ystävät.

-t.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

hyvan kuulosta meininkia, kun noita juttuja lueskelee. tuossa tonttu vieressani lahettelee terveisia, ennen kuin taas pakenee lattianraosta. .t

17/1/07 19:15  
Anonymous Anonyymi said...

"Ja koska ollaan niin helvetin kovia jätkiä, ei edes oteta malariapillereitä." <- :D
mä vaan repesin ja putosin tuolilta kun luin ton :) hyvä meininki.

t: matti v

19/1/07 00:02  
Anonymous Anonyymi said...

ihana reissu-niko!täällä alko pakkaset ja kuolee kun varpaat jäätyy...yhyy...

23/1/07 00:09  

Lähetä kommentti

<< Home