.somewhere over the rainbow.

kertomuksia pienten ihmisten suurista kokemuksista.

keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

picture this if you will.

Mono.

Oon ollut vähän laiska kirjotteleen tänne mutta onneksi Niko on hoitanut sen puolen. Mutta jotain oon saanut aikaseksi, meinaan pitkään pelkkänä ajatuksena muhineen kuvagallerian. Sen löydätte osoitteesta cgi.evtek.fi/~teroar/pics/. Ei siellä vielä hirveen paljoo kuvia ole, mutta lisäilen tässä niitä pikkuhiljaa.

Balin reissu oli tosiaan hieman epäonninen alusta asti. Mulla tuli reissun ensimmäinen mahatauti juuri ennen lähtöä. Onneksi se oli aika mieto laadultaan, mutta kesti kuitenkin lähemmäs viikon verran. No siitä kun pääsi niin polveen tuli joku. Ei siihen mielestäni mikään osunut mutta yhtenä aamuna se oli vaan vähän kipee, ja siitä se alko sitten paheneen vaan koko ajan. Vajaan viikon se kesti, ja kun hieman helpotti niin selkään tuli joku jumi. Sitten vuorostaan Nikoon iski joku ihme tauti. Ja tässä välissähän oli se insidentti minkä varmaan olette tuosta alempaa jo lukeneet. Niin, ja sitten meni puhelin lisäksi paskaks. Taas.

No nyt on kolhuista selvitty (paitsi budjettiin tulleesta lommosta), ja olihan tuokin reissu loppujen lopuksi mahtava reissu, vaikka hieman hunoa tuuria nyt sattuikin olemaan. Elämässä joskus sitä kuulemma on. Pari viikkoa kerätään voimavaroja ja yritetään säästää rahaa tässä Penangilla, ja kai sitä kouluakin pitää välillä käydä, ja 15. päivä painutaan Borneon puolen Malesiaan, tarkoituksena kavuta maan korkein vuori, Mount Kinabalu (4095 m) ylös. Vajaan viikon päästä siitä Leena tulee. Tai meen sitä Bangkokiin vastaan ja mennään siitä Krabille ja ties mihinkä muualle Thaimaaseen.

Varsinaisestihan mulla ei kai asiaa ollut, muuta kun että käykää kattomassa kuvia, jos haluatte.

Rauhaa,

-t.

ps. Meinasin unohtaa mainita että kiitos Esan, minulla on nyt Guitar Heron kitara, ja siinä onkin viime ja tää viikko aika hyvin mennyt. Mediumilla läpi ja hardilla 33/40. Silkkaa parhautta.